Friday, September 4, 2009

Hoe Leningen Vergelijken

Er kan een tijd komen dat je denkt bij jezelf: "Ik moet mijn auto herfinancieren." Als die tijd komt, zal u zeker wilt doen wat winkelen lening de rente en de leningsvoorwaarden vergelijken uit verschillende kredietverstrekkers die voorzien in automatische leningen herfinancieren. Een van de gemakkelijkste en meest handige manieren om dit te doen is door het bezoeken van de Bankrate website. Bankrate is een van de oudste namen in de financiƫle sector en een pionier op het gebied van consumentenbescherming lening gerelateerde financieren informatie. Bankrate biedt tot op de minuut informatie over alle soorten auto leningen en de beste auto kredietverstrekkers. Hier is een stap-voor-stap handleiding om u te laten zien hoe snel auto lening tarieven vergelijken voor herfinanciering uw auto op Bankrate:

Stap Een - Bezoek de website Bankrate
Begin met een bezoek aan de Bankrate website. Gewoon direct uw browser om www.bankrate.com.

Stap twee - Voer de Auto Loan Ruimte
Nadat u bent aangekomen bij de Bankrate website, kijk voor de "auto" tab, dat is gelegen nabij de top van de home page, klik op het tabblad. U wordt dan doorverwezen naar de auto leningen webpagina.

Stap drie - Voer Basic Search Criteria
Vervolgens klikt u op de herfinanciering van het tabblad en kies je staat en stad, of klik op de postcode tabblad gewoon voer uw postcode. Vervolgens kiest u de looptijd van uw auto herfinancieren lening. U kunt kiezen uit 36 maanden, 48 maanden of 60 maanden. Kies de term die voor u geschikt is. Klik vervolgens op de knop 'Zoeken'.

Stap Vier - Vergelijk kredietverstrekkers en Refinance Loan Rates
Nadat u informatie over uw stad en staat, of zip code hebt ingevoerd, wordt u een scherm met een lijst van deelnemende banken of automatische uitleners in uw omgeving. Bovendien krijgt u te zien de huidige rente voor de duur duur van de lening die u hebt opgegeven, je zal ook worden aangegeven de naam van de bank of auto lening geldschieter alsook alle vergoedingen en voorwaarden die nodig zijn voor die lening type.

Bij vergelijking van de aanbiedingen van de verschillende kredietverstrekkers, zorg ervoor om niet alleen de rente, maar de voorwaarden en de eventuele bijbehorende kosten ook te overwegen. Zo kunnen sommige banken of kredietverleners bieden u een lage rente, maar dan hoge kosten aanvraag of documentatie vergoedingen. Hoewel deze kosten kunnen worden opgenomen in het bedrag van de lening, ze verhogen het bedrag dat u uiteindelijk betaalt voor uw voertuig. Daarom altijd inclusief alle heffingen en belastingen in uw berekeningen om de lening de beste deal te vinden. In feite is de Bankrate website biedt ook een handige rekenmachine lening die u kunt gebruiken voor deze taak.

Ook kunt u enig onderzoek te doen over eventuele geldschieters op de lijst die u misschien niet bekend zijn met. Gebruik uw favoriete zoekmachine te vinden relevante informatie over de kredietgever. Daarnaast kunt u proberen om te zoeken naar eventuele opmerkingen over websites die verwijzen naar de kredietverstrekkers reputatie en beleid. Dit soort informatie kan u helpen voorkomen kredietverstrekkers die niet altijd leveren zoals beloofd of buitensporige vergoedingen of kosten.

Stap Vijf - Kies een Lender
Zodra u alle aanbiedingen van de verschillende kredietverstrekkers hebben herzien, kunt u contact opnemen met informatie voor de kredietgever van uw keuze. Om de mening van de contactinformatie, klikt u op de telefoon-icoon ligt direct onder de naam van de geldschieter.

Stap Zes - Contacteer de Lender
Nu dat u de contactgegevens van de bank of geldschieter die jou het meest interesseert, informeren over krediet-of inkomsten voor de lening die u hebt bekeken op de Bankrate website.

Nu u vergeleken herfinancieren lening opties uit veel verschillende kredietverstrekkers, kunt u nu een meer gefundeerde beslissing over de leningsvoorwaarden, prijzen en andere opties voor u het beste. Zelfs als u ervoor kiest om geen van de geldschieters die u hebt bekeken gebruikt, wordt de informatie waardevol wanneer u bezoek aan de dealer of bank.

No comments:

Post a Comment