Friday, September 4, 2009

Vergelijk Leningen - Voorzorg is altijd beter dan Maatregel

Het verkrijgen van een lening is niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Soms kredietnemers land in een slechte lening deal met een hoge toegevoegde JKP en andere nadelen, alleen maar omdat ze geen winkel voor leningen behoren. Soms wordt de kredietverstrekkers val de klanten ook. En voor de klant realiseert zich dit, had hij al ondertekend de lening deal. Alvorens een lening, in het bijzonder een beveiligde lening (waarvoor u het risico uw huis), zorg ervoor dat de kredietgever niet wordt opgeladen u onredelijk april en kosten.

U moet voorzorgsmaatregelen nemen indien de kredietgever.

* Raadt u aan om meer lenen dan u nodig
* Is niet openbaar maken van de APR, ontbinding rechten, andere fess en sancties schriftelijk
* Dringt er bij u om te gaan voor creditcards en andere vormen van schulden samen met de belangrijkste lening
* Loopt tot het produceren van een totaal andere lening product dan dat hij u in eerste instantie aangeboden
* Duwt te aanvaarden betaling termen die u niet realistisch kunnen voldoen.
* Vraagt u zich aanmelden blanco formulieren. ( "Het zal dingen versnellen. We Vul in later, geloof me.")
* Ontkent u kopieën van documenten die u ondertekend.

Indien een of meer dingen gebeurt om je je beter vergelijken leningen uitgebreid vóór de ondertekening van een deal. Bij het vergelijken van leningen, zijn de volgende belangrijke punten de kredietnemer moet in gedachten houden.

* Vraag het aan de APR-april exacte plaats van de nominale tarief dat wordt u aangeboden sinds april (jaarlijks) is op wat u betaalt uw rente op.
* De maandelijkse betalingen-leningen vergelijken op basis van de maandelijkse betalingen ook. Vraag het aan de geldschieter of je termijnen vast of variabel.
* Boeterente-ook bekend als vervroegde aflossing kosten, de geldschieter kosten u dit als u de lening terug te betalen vóór de vervaldatum. Wees heel zeker hoeveel de kredietgever u kosten? Het is meestal 2% van het totale geleende bedrag te onderhandelen, maar als je kunt.

De enige manier om veilig te spelen leningen vergelijken. Met de toenemende concurrentie tussen de geldschieters, zijn beter voor de kredietnemer om hulp van trusteed financiële adviseurs, of advocaat te nemen vóór de ondertekening van een lening deal.

No comments:

Post a Comment