Friday, September 4, 2009

Vergelijk Leningen - een kritische analyse van gedekte en ongedekte leningen

Bruikleen is een bloeiend bedrijf ... Het krediet bazaar is boordevol lening soorten en aanbiedingen. Vandaag de dag, kan men vinden een array van de lening van formulieren volgens hun gebruik - consolidatie van schulden leningen, slecht krediet leningen, leningen bruiloft, vakantie leningen, onderwijs leningen, bedrijfsleningen, voertuig leningen, leningen huiseigenaar, huurder leningen en nog veel meer. Ongeacht de reden, zijn al deze leningen in grote lijnen ingedeeld als:
# Gewaarborgde leningen
# Ongedekte leningen

Dus, hoe moet men vergelijken en beslissen welke categorie het meest zou een goede zaak? De kern verschil tussen gedekte en ongedekte lening is de aanwezigheid en afwezigheid van zekerheden respectievelijk. Andere belangrijke elementen die een deal voordelig of nadelig zijn van de kredietnemer:
# Credit geschiedenis en de bestaande financiƫle draagkracht
# Lening eis en preferente
Let op: voordat u leningen vergelijken, moet u een duidelijk beeld van uw eis, en het verleden en de huidige financiƫle situatie.

Voor een beveiligde lening, de lener moet iets waardevols te bieden als onderpand. Afhankelijk van de waarde van de verstrekte zekerheden, een beveiligde deal zorgt voor:
# Hoge bedrag - zo hoog als 75.000 pond en meer
# Lage Annual Percentage Rate (varieert van 7,9% tot 19,9%) - nominale tarief + lening verwerkingskosten
# Uitgebreide krediettermijnen - zolang vijfentwintig jaar
# Negotiable terugverdientijd regels - aflossingsvrije periode of betaling vakantie of begin betalen offs
# Flexibel en gemakkelijk lening clausules - verborgen kosten, boetes en extra voordelen zoals de Payment Protection Plan.

De enige nadelen van een beveiligde deal zijn:
# Slow lening goedkeuring - uitlener moet de evaluatie van de geleverde onderpand voor de lening voorwaarden beslissen
# Collateral beslag - in geval van een herhaalde Standaard kan de kredietgever de overname van de in pand gegeven activa

Voor een ongedekte lening, is de lening zoeker niet nodig om zijn actief als zekerheid te bieden tegen het geleende bedrag. Het ontbreken van zekerheden zorgt voor:
# Swift lening goedkeuring - geldgever beoordeelt simpelweg de kredietwaardigheid van de lening zoeker geschiedenis en toekomst terugverdientijd vermogen
# Minder risico's - geen dreiging van eigendommen beslag door de kredietgever in het geval van een standaard

De enige nadelen van een onbeveiligd deal zijn:
# Relatief hoge Annual Percentage Rate (varieert van 7,4% tot 41%) - nominale tarief + lening verwerkingskosten
# Meestal niet verhandelbaar terugverdientijd regels en stevige lening clausules

Op basis van de bovengenoemde vergelijkende analyse, kunnen we zeggen dat de gewaarborgde leningen passend zijn bij de monetaire eis is groot en de lening zoeker is niet aarzelen om zijn belofte actief. Ongedekte leningen, aan de andere kant, zijn geschikt voor mensen die niets wezenlijk te verpanden (huurders) en voor degenen die niet wensen om hun geprijsde actief (huiseigenaren) risico. Bovendien zijn ze goed voor deze leningen asielzoekers die hebben kleine of directe monetaire eisen, zoals de procedure is snel en eenvoudig.

No comments:

Post a Comment