Wednesday, September 2, 2009

Persoonlijke leningen vergelijken

Persoonlijke leningen kunt u lenen tot 25.000 pond, de sleutel te verkopen dat je "gestructureerde aflossingen", zodat u weet hoe lang je lenen en wat het kost per maand. Maar in het algemeen, leningen op de goedkoopste creditcards aanzienlijk ondermijnt de goedkoopste leningen; zin in veel gevallen moeten ze eerst worden gebruikt.

*

Bent u probeert te maken bestaande creditcard schulden goedkoper?

In de meeste gevallen een lening niet zal worden goedkoopste voor je. Creditcard evenwicht overdracht deals zijn ontworpen om u toestaan om de schulden van andere kaarten 'verschuiving naar hen op een speciale goedkope tarief, meestal veel goedkoper dan de beste rente.

Dit betekent niet dat je moet blijven verschuiven schulden op korte termijn tussen de 0% deals: sommige goedkope aanbiedingen laatst totdat alle schuld wordt terugbetaald (zie Best Balance Transfers). Hoewel niet waarborgen u minimaal soortgelijke terugbetalingen aan wat de lening zou kosten per maand.
*

Wilt u lenen voor minder dan een jaar of minder dan 1.000 pond?

Leningen over korte tijdsperioden of lage bedragen zijn bijna altijd duurder. In plaats daarvan zijn er verschillende technieken mogelijk dat de kosten snijden. Veel creditcards mogelijk nieuwe klanten te besteden aan hen op 0% tot maximaal het eerste jaar. Mits kunt u de aankoop op een kaart, en zal zeker het af betalen voor de 0%-deal eindigt, dat is de beste optie (lees Short Term renteloze leningen voor meer details).
*

Noodzaak om te lenen voor een specifieke aankoop / een forfaitair bedrag?

Hier leningen zijn moeilijk te verslaan, niet omdat ze bijzonder goedkoop zijn, maar omdat het moeilijk is om op een andere manier te doen. Maar als je verstand van geld, is er een manier om de faciliteiten van een lening met een creditcard te repliceren, afsnijden van de rente tot circa 7%. Lees Cut Prijs Plastic Leningen.
*

Zoek om te proberen en snijd de kosten van een bestaande lening?

Niet automatisch aannemen dat het overschakelen naar een goedkopere rente bespaart u geld. Veel leningen, vooral ouderen, hebben sluis in sancties die betekenen, zelfs al heb je minder rente, bij het toevoegen van de boete moet betalen voor het verplaatsen van het algemeen betaalt u meer.

No comments:

Post a Comment